Assalamualaikum...

Jutaan terima kasih kerana sudi menjenguk. Semua artikel di dalam blog ini sejujurnya idea Ie sendiri kecuali pada beberapa bahagian yang telah dinyatakan sumbernya. Sebarang ulasan? Nyatakan sahaja, Ie amat menghargainya.
Namun, mohon tiada salinan semula artikel-artikel di sini melainkan dengan kredit sumber asal. Terima kasih. (^_^)

Monday, December 13, 2010

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"

Mr. Edy anjur contest lg. Tq Cik Seri krn perkenalkan sy kepada Mr. Edy. Ternyata beliau pemurah orangnye. cewah.. macam bodek je! kihkihkih.
  1. Contest "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh" (click untuk join)




2. ie dah jadi follower blog the beauty in ugly sejak contest mortar board beuty in ugly dahulu lagi.

3. Ie tag kan Adawiah and Naniey lah. Apapun buat semua pembaca blog ie, semua dijemput sekali. Kasi gegar blog Mr. Edy. hehe..

4. Syarat last, nanti ie link kn ke entry contest di blog Mr. Edy. Ini syarat wajib. haha..

5. hah da syarat tambahan yang tak wajib tapi untungnya kalau Mr. Edy dapat penuhi. huhu..
Kita boleh pilih nak hadiah apa dari 6 kategori. ie pilih 1.beg sulam,2.dompet syiling,3.fridge magnet dari beijing,4.fridge magnet dari padang,5.fridge magnet dari singapore.


"Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
MOH LE JOIN WEEIIII!!!


Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010"
kata Mr. Edy. Hee...

4 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join contest ni...good luck...;)

Iera Insyirah said...

Wlcm. tq jge mr.edy~

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

Iera Insyirah said...

tq yana~ :)

Post a Comment