Assalamualaikum...

Jutaan terima kasih kerana sudi menjenguk. Semua artikel di dalam blog ini sejujurnya idea Ie sendiri kecuali pada beberapa bahagian yang telah dinyatakan sumbernya. Sebarang ulasan? Nyatakan sahaja, Ie amat menghargainya.
Namun, mohon tiada salinan semula artikel-artikel di sini melainkan dengan kredit sumber asal. Terima kasih. (^_^)

Tuesday, October 26, 2010

Contest Mortar Board "The Beuty In Ugly": Ucapan Paling Unik


Sebagai seorang yang suka bermadah berpuisi (biarpun ada yang merapu.. huhu), Ie nak sertai juga contest anjuran Mr. Edy (click pada nama tadi, link terus ke blog dia) bagi kategori ke dua. Untuk tambah feeling pembaca, Ie taipkan ucapan kat atas gambar berikut:

Buat yang tak dapat membaca tulisan ucapan ini dengan jelas, Ie sertakan lagi sekali kat bawah.
Sahabat-sahabatku,
Akhirnya perjuangan ini,
sampai ke titik koma nya,
Segulung ijazah kini milik kita,
Lontaran mortar board menjadi saksi,
Kejayaan yang dicipta bersama,
Sejambak haruman tahniah,
Hadiahku buat semua.

Sebenarnya panjang lagi ucapan ie buat kawan-kawan tapi Mr. Edy kata nak 30 patah perkataan je jadi terpaksa dipendekkan. Cukup-cukup 30 patah je. Huu…
Untuk kategori yang ni, Ie ingin mengundang Adawiah Ibrahim dan Naniey TJ untuk turut serta dalam contest yang best sangat ni. Tak susah pun, korang just buat ucapan teristimewa buat diri ku ini pun tak ape. hehe~ uit, jangan tangguh-tangguh. tarikh tutup 31.10.2010 daa.. click sini skrg jugak!!!: Contest Mortar Board

Ok lah buat semua yang menyertai contest ni, selamat Berjaya. Buat sahabat-sahabat blogger yang belum sertai, jom lerr join sama. Sekadar suka-suka dari buang masa. Hehe..
Time to say good bye.. adios!

p/s: isi penting kandungan kedua-dua entri contest Mortar Board ini sebenarnya ditulis sejak 18.10.2010 lalu. Alhamdulillah akhirnya berjaya di post jugak. Mr. Edy, pasni wat contest yang hadiah nya berupa broadband lah sebijik. kihkihkih....

4 comments:

E.d.Y said...

wah..wah..wah...join lg...

thanks k sudi join contest ni untuk kali keduanya..terharu sngt2...tunggu keputusannya nnt..good luck..:)

Iera Insyirah said...

haha.. cept bebenor hang no...
iye.. same2... untung sabut timbul, untung ambe, menang! kihkihkih~ (koya jerk)

Naniey TJ said...

boringnye........

butterflyana said...

Good Luck! :)

Post a Comment