Assalamualaikum...

Jutaan terima kasih kerana sudi menjenguk. Semua artikel di dalam blog ini sejujurnya idea Ie sendiri kecuali pada beberapa bahagian yang telah dinyatakan sumbernya. Sebarang ulasan? Nyatakan sahaja, Ie amat menghargainya.
Namun, mohon tiada salinan semula artikel-artikel di sini melainkan dengan kredit sumber asal. Terima kasih. (^_^)

Sunday, October 24, 2010

" CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "


Assalamualaikum… wah, lama bayu tidak bertiup di mukim hati ini. Sepi blog ini ditinggalkan sendiri. Bukan sahaja tiada entri baru, hiasan blog pun dah tak berapa nak indah. Kekangan masa dan wang menjadi factor utama blog ini tidak seaktif dulu. Untuk entri yang ni, ie siap kan di rumah sebelum di upload di cyber cafĂ© PB yang menjadi tempat baru ie berteduh mencari line internet. Sewanya RM2 sejam.

Ok lah. Terima kasih buat cik seri di blog selendangkapas kerana memperkenalkan ie dengan contest mortar board. Ie tak pernah join mana-mana contest online sebelum ini tapi untuk contest ni ie tertarik untuk join sebab masih dalam mood konvokesyen. Terbayang-bayang lagi hari bahagia tu. Huhu. Terima kasih buat encik Edy atas penganjurannya. Menang atau kalah bukan soal dalam contest ni tapi perkongsiaan kegembiraan dan kebahagiaan itu yang penting. So berikut gambar pilihan ie.

Gambar ini dirakam menggunakan kamera rakan ie. Ie muat turun gambar ni dari facebook beliau. Very nice and happening picture. Gambar orang kemaruk konvo pun ada. Haha... Apa pun terima kasih buat semua model. Kalau yang mengenali ie, korang pasti dapat cam model yang mana satu diri ini. hakhak... Buat yang tak mengenali pula, pandai-pandailah korang teka ye. =D

Pencahayaan gambar ni sebenarnya kurang memuaskan. So, ie edit dengan memasukkan frame yang warna striking tu je bagi timbul mood ceria. hope penganjur benarkan ye. Huhu…
Dijemput musafir, fiq dan semua blogger yang mengikuti blog ie untuk menyertai contest ni. jika anda 24 jam mengadap laptop+internet, tiada masalah untuk anda berbuat demikian untuk tempoh masa yang hanya tinggal 5 hari sahaja lagi. Sila ke blog Mr. Edy untuk maklumat lanjut.

2 comments:

E.d.Y said...

salam..thanks sudi join contest...just a few syarat je belum lengkap...

1. buat link direct ke entry contest
2. tag sekurang-kurangnya seorg blogger lain

thanks...

Iera Insyirah said...

salam kmbali. thanks juge krn sudi mnjenguk dn amik cakna penyertaan peserta. yg kurg sy dh edit kn. =)

Post a Comment